Tripa receptes

Tripa  amb cigrons, xoriço i botifarra negra

Tripa amb cigrons, xoriço i botifarra negra

-La tripa la deixem preparada el dia abans. -Mentre elaborem la salsa per la tripa. -Pasem pel passapuré aquesta salsa i l'aboquem en una cassola on afegirem després la tripa i els cigrons
Tripa amb cap-i-pota (callos)

Tripa amb cap-i-pota (callos)

i jo nomès em menjava la tripa i el xoriço (la cap-i-pota em feia "coseta"). Tant la tripa com la capipota les compro ja mig cuites
Tripa a la moda de Caen

Tripa a la moda de Caen

Barreja bé, la tripa, les baies de ginebre, la nou moscada, els flocs de xili, la sal i el pebre. Col·loca sobre els peus la meitat de la tripa i per sobre, les cebes amb el clavell i el llorer, els alls lleugerament aixafats i la resta de bouquet garní, finalment cobreix amb la resta de tripa
Amanida de tripa de bacallà amb salsa  de xató

Amanida de tripa de bacallà amb salsa de xató

Per fer la salsa, peleu els tomàquets i els alls escalivats i poseu-los en un pot. Tot seguit incorporeu-hi la polpa de les nyores, les ametlles torrades, el julivert, el pebre vermell, el pebre blanc, una mica d'oli, una mica de vinagre i un polsim de sal
54 - Tripa

54 - Tripa

El dia que feu tripa no sigueu tímids amb el picant. Tripa. tripa, xoriç, nyora, ceba, pebrot vermell, alls, bitxo, tomàquet madur, oli d'oliva, sal i pebre
Sopa de peix i marisc / Sopa de pescado y marisco

Sopa de peix i marisc / Sopa de pescado y marisco

- Una taza de cebolla cortada en dados- 3/4 de taza de puerro cortado pequeño- 1/2 taza de aceite de oliva- 2 dientes de ajo majados- 500 gramos de tomates maduros cortados en dados- 1,5 litros de agua- 1/2 litro de zumo de las chirlas y los mejillones- 6 ramas de perejil fresco- 1 hoja de laurel- Unas cuantas hojas de albahaca fresca- 2 pizcas generosas de azafrán- Un trozo de ralladura de naranja- Una pizca de pimienta- Una cucharada de sal- Un puñado de chirlas- Un puñado de mejillones- 16 gambas- Cabezas y espinas de pescado magro (en mi caso de merluza y rape)- Pescaditos magros de roca, que podéis pedir que os los dejen listos para hacer la sopa (sin aletas, cola, tripas. 1,5 litros de agua- 1/2 litro de zumo de las chirlas y los mejillones- 6 ramas de perejil fresco- 1 hoja de laurel- Unas cuantas hojas de albahaca fresca- 2 pizcas generosas de azafrán- Un trozo de ralladura de naranja- Una pizca de pimienta- Una cucharada de sal- Un puñado de chirlas- Un puñado de mejillones- 16 gambas- Cabezas y espinas de pescado magro (en mi caso de merluza y rape)- Pescaditos magros de roca, que podéis pedir que os los dejen listos para hacer la sopa (sin aletas, cola, tripas
La picada

La picada

La picada. 18/06/2014 by Jordi Rams Deixa un comentari. Com bé deveu saber, la picada, juntament amb el sofregit, constitueixen els pilars de la cuina més tradicional
Sardines al forn

Sardines al forn

A banda, enfarinarem les sardines que hauren netejat prèviament, treient el cap i la tripa, i les fregirem volta i volta amb l'oli
VERAT MARINAT AMB MENTA

VERAT MARINAT AMB MENTA

Ingredients. • 1 kg de verat. • 2 llimones a rodanxes. • 2 branquetes de menta. Preparació. Netejar els verats traient-los les tripes i els caps
Verat en escabetx de taronja

Verat en escabetx de taronja

6 verats mitjans, sense cap i tripa. Deixeu-me que avui us proposi aquest verat en escabetx. Probablement, a casa, aquesta preparació és la que més triomfa quan hem de cuinar aquest peix