Trifasic de cafe i baileys receptes

Gelat de Trifàsic de Baileys

Gelat de Trifàsic de Baileys

(Amb aquesta entrada me'n recordo de la Roser del bloc Trifàsic de Baileys, segur que t'agrada. En realitat era un gelat per fer sense màquina per fer gelats, per aquest motiu s'introdueix el licor, perquè quedi ben cremós, i no s'endureixi, però jo he volgut fer-ho amb la màquina ja que estic acostumada i ha quedat ben cremós i sobretot deliciós
Gelat de café "tipus Magnum"

Gelat de café "tipus Magnum"

El Miquel, sempre que anem al Jabalí, un restaurant de Martorell que ens agrada molt, demana per postres un café frappé, però el cuiner mai té gelat de café perquè el seu proveïdor ja no li proporciona
Mousse de cacaolat

Mousse de cacaolat

- Rajolí de licor (baileys, café, xocolata. No m'agraden els pastissos de xocolata. Qui em coneix, ja ho sap
Torró de trifàsic de baileys

Torró de trifàsic de baileys

És un torró de tres sabors diferents, que junts recorden al gust del trifàsic de baileys. És un torró dedicat al meu bloc, perquè sí
Baileys casolà

Baileys casolà

Sincerament, va ser una amiga meva (Silvia M), la que em va endinsar al món dels trifàsics de baileys, quan potser ni erem majors d'edat
MACARONS DE BAILEYS

MACARONS DE BAILEYS

El d'avui el dedico especialment a la Roser de Trifàsic de Baileys per raons òbvies, però també per agraïr-li tota l'ajuda que m'ha anat donant des de que em vaig introduir en el "mundillu" blocaire
Flam de tiramisú!

Flam de tiramisú!

Si, podria haver estat flam de trifàsic de baileys perfectament. Però aquesta vegada m'he decantat pel tiramisú, sobretot perquè és una recepta d'aprofitament
Xurros casolans

Xurros casolans

L'última vegada que vaig fer xurros a casa, vaig tenir un accident. se'm van passar pel cap moltes receptes, i aquesta és la segona que presento
Crespells mallorquins....

Crespells mallorquins....

Normalment se'ls hi dóna forma d'estrella, de flor. Els crespells són uns dolços semblants a les galetes, típicament mallorquins, tradicionalment consumits durant la Pasqua
Carxofes farcides d'arròs a la cubana

Carxofes farcides d'arròs a la cubana

Ja que és temporada de carxofes, aprofitem-les. - Salsa de tomàquet. Fa poc, viatjant per la blogsfera, vaig retrobar-me amb una recepta d'arròs a la cubana
Amanida de favetes i bacallà

Amanida de favetes i bacallà

Ara és temps de faves, així que aquest és el moment de disfrutar-les, tot i que jo vaig utilitzar favetes en conserva jijiji, però per aquest plat, podeu utilitzar favetes naturals de la temporada
Tiramisú....el meu

Tiramisú....el meu

sóc una menjadora compulsiva dels plats deliciosos. Muntem la nata (que estarà ben freda de la nevera) amb el sucre