Tarta tatin receptes

Tarta tatin de fruita (la que tinguis a mà)

Tarta tatin de fruita (la que tinguis a mà)

1. Es pelen les peres (ó la fruita amb que es vulgui fer), es tallen a quarts i es reserven en un bol. Perquè no es posin negres hi podem tirar una rajolinet de suc de llimona per sobre
TARTA TATIN - TATIN TART

TARTA TATIN - TATIN TART

Aquesta tarta convé desmotllar-la en calent, tot just sortir del forn, i en compte de no cremar-se. Aquesta es una recepta a la que jo li tinc un carinyo molt especial, perquè era l'especialitat culinària de la meva germana Gemma, li sortia boníssima, i des que ella ja no hi és jo no l'havia tornat a fer
Tarta tatin de poma amb crocant d'avellanes

Tarta tatin de poma amb crocant d'avellanes

Una tarta tatin de poma i hi he afegit un crocant d'avellana, per donar-li un contrapunt. Sí, sí, la base, però en aquest cas hem començat la casa per la teulada, i és que aquesta és la bona història d'aquesta tarta
Tarta tatin

Tarta tatin

La tatín és una de les tartes que més m'agraden, la poma i mantega li donen un sabor molt especial. Els que són més fidels a aquest postre la mengen tèbia i amb crema de llet o una boleta de gelat de vainilla o iogurt
Tarte Tatin clàssica

Tarte Tatin clàssica

No és una recepta original, però l’explico per la seva senzillesa. Vaig comprar fa uns dies un recipient ceràmic de la marca Emile Henry especial per fer pastissos i em vaig limitar a seguir al peu de la lletra les instruccions, amb un resultat tan bo, que m’he animat a publicar-la
Tarta Tatin

Tarta Tatin

Tot i que aquestes postres les ha fet el meu home, crec que es mereix que li publiqui la recepta, ja que li ha quedat boníssima
TARTA TATIN TÈBIA

TARTA TATIN TÈBIA

Ingredients i elaboració per a 10 persones. 10 pomes grogues mitjanes. 150 gr. de sucre. 100 gr. de mantega. 1 planxa de pasta brisa o full
Mangue Tarte Tatin. C'est magnifique.

Mangue Tarte Tatin. C'est magnifique.

Coneixeu l'origen de la Tarte Tatin. La història més pràctica explica que els pastissos invertits ja existien abans de la Tarte Tatin perquè en aquells temps, no era comú que la gent a casa seva tingués forn per coure els pastissos i molts es feien en una paella
Tarta tatin de plàtan

Tarta tatin de plàtan

En una paella, fondre el sucre i la mantega fins que quedi com un caramel. Un cop pelats el plàtans, partir-los per la meitat i posar-los a daurar al caramel
PASTÍS DE POMA (TARTA TATIN)

PASTÍS DE POMA (TARTA TATIN)

La llegenda explica que a finals del segle XIX les germanes Stéphanie i Caroline Tatin regentaven un hotel a la regió francesa de Solonge
Pastís Tatin de poma

Pastís Tatin de poma

Per això anem provant receptes, en aquest cas una clàssica tarta tatin de poma, que vaig fer ahir i que ha resultat prou bona, encara que potser no és perfecta
Tatin de cireres

Tatin de cireres

n'hem repartit per aquí i allà, i amb les que vaig collir hem fet una tarta tatin de cireres. només cal estirar el paper de forn amb cura, i tot seguit capgirar la tarta, fent que la pasta quedi a sota, i vigilant que les cireres no quedin enganxades al paper
TATIN DE PERES.

TATIN DE PERES.

La tatin és una tarta de fruita caramelitzada amb mantega i sucre, però la seva originalitat roman en que es munta al revés, és a dir amb la fruita a sota i la massa a sobre, i un cop cuita, es gira al revés