Sofregit receptes

Sofregit català.

Sofregit català.

Si tingues que pensar en una salsa representativa del nostre país, sense dubte en ve al cap el “sofregit
WC3: Sofregit (II)

WC3: Sofregit (II)

Ja fa temps que vaig publicar una recepta del sofregit, us presento una altra manera de fer-lo. Aquesta manera se’m va acudir un dia que necessitava fer sofregit, però tenia la picadora espatllada, així que, vaig fregir els ingredients a trossos sense ratllar-los i després els vaig batre, el resultat és més suau, igualment deliciós i potser és més fàcil de fer… l’única diferència és a gustos, us deixo triar
Sofregit de tomata i pimentó

Sofregit de tomata i pimentó

Seguim amb les bases que podem tindre preparades al nostre rebost i així podrem fer els nostres plats per a dinar o per a sopar en un no-res
Sofregit de tomata

Sofregit de tomata

Aquest sofregit, es pot posar en pots de conserva i bullir al bany-maria, durant 8 o 10 minuts, es conserva molt temps
Calamarcets amb un sofregit diferent

Calamarcets amb un sofregit diferent

Com que segueixo molts blocs vegetarians i de receptes saludables en tots els sentits, avui us ensenyaré un sofregit que em vaig topar fa temps (no recordo on) i que faig sovint
Macarrons, el dilema del sofregit. 1a part

Macarrons, el dilema del sofregit. 1a part

A casa meva els macarrons sempre s'havien fet sense sofregit. I és que a la meva mare no li agraden gens els sofregits, és una gran defensora del menjar a la planxa, bullit, a la brasa, o al forn
Bacallà amb sofregit de tomàquet eco

Bacallà amb sofregit de tomàquet eco

Avui us presentem un bacallà molt senzill amb el nostre sofregit de tomàquet, una recepta molt tradicional i que amb ingredients de qualitat sempre queda bé
Corona de bròquil amb sofregit d'alls i gambetes.

Corona de bròquil amb sofregit d'alls i gambetes.

Sabeu que al bròquil se li atribueixen múltiples propietats per la salut. Se'l denomina "l'hortalissa anticancerígena per excel·lència", sobretot en la protecció del càncer de còlon, també està indicada en les anèmies per l'elevada quantitat de ferro que conté, rica en vitamina C, calci i fitonutrients