Salsa rosa receptes

Bou de Mar amb salsa rosa

Bou de Mar amb salsa rosa

Salsa rosa. Es pot servir amb salsa maionesa. Ingredients per quatre persones. 2 Bous de Mar (Txangurro). Salsa rosa
Ensalada de melón galia con langostinos y salsa rosa

Ensalada de melón galia con langostinos y salsa rosa

ahora la salsa rosa ha perdido el glamour que tenía, pobre. con esta receta quiero reivindicar el buen nombre de la salsa rosa o salsa cocktail que es perfecta para platos de verano, y que sirve igual para un barrido que para un planchao
Amanida de pinya, llagostí i salsa rosa

Amanida de pinya, llagostí i salsa rosa

Per acabar, la salsa rosa. salsa rosa. la salsa rosa la podríem comprar feta o també la podem fer a casa, amb una mica de maionesa, tomàquet,unes gotes de suc de taronja, 2 gotes de conyac i 2 gotes de salsa Perrins
Sant Jordi dolç: Cassoletes de compota de poma i salsa de maduixots

Sant Jordi dolç: Cassoletes de compota de poma i salsa de maduixots

loquem tot, fulles i rosa, a la cassoleta. de salsa de maduixots (o melmelada de maduixes). Ingredients per fer la massa de la rosa (per a 6 roses amb fulles). 3-Mentre preparem la compota de poma (posant 2 pomes petites en un casó amb pela de llimona, canyella i aigua que cobreixi coent-les 20 min) i la salsa de maduixots (feta amb 10-12 maduixes, 1cs de llimona, 4cs d’aigua i 1 cs de melassa d’arròs o mel. 7-Treiem la bola rosa de la nevera, estenem la massa varis cops amb un corró i amb un got o tallador de galetes rodó anem tallant la massa i donant forma a la rosa. 6-8 cs de salsa de maduixots
Rap amb salsa costa brava.

Rap amb salsa costa brava.

El rap es molt i molt lleig de fora però genial per dintre, te una carn molt saborosa i amb una textura consistent que permet confeccionar brous o suquets magnífics
Vedella caramelitzada a la mostassa amb salsa sorprenent

Vedella caramelitzada a la mostassa amb salsa sorprenent

Avui, diada de Sant Jordi, dia dels enamorats catalans, dia de la rosa i els llibres que omplen de colors i aromes embaumadors places i carrers de les nostres ciutats i pobles, us presentem una recepta que ens va cridar molt l'atenció del llibre La cuina sexi de la Carmen Suárez, de Columna, ja podeu comptar que aquest llibre va caure per Sant Jordi de l'any passat
Costelles de vedella amb salsa romesco

Costelles de vedella amb salsa romesco

Escampa flor de sal per damunt de la carn i serveix amb salsa romesco. Preescalfa el grill i cuina les costelles a punt rosa, aproximadament uns 15 a 20 minuts amb foc mitjà a foc alt
Lluç amb salsa de coco

Lluç amb salsa de coco

pebre rosa. Decorar-ho amb el pebre rosa. Ingredients. 4 lloms de lluç de 200 g. 1 porro petit. 1 ceba tendre. 1 xili dolç
Pannacotta de mató amb gelea de pètals de rosa

Pannacotta de mató amb gelea de pètals de rosa

A la recepta original la panna cotta es marida amb una salsa de gerds i roses. jo l'he acompanyada amb una espectacular gelea de pètals de rosa d' Al pot petit hi ha, que vaig comprar fa uns mesos a Argençola