Rap a la cassola receptes

Risotto ràpid de sípia i pop a la cassola.

Risotto ràpid de sípia i pop a la cassola.

Un diumenge la meva àvia va fer una cassola de sípia i pop (estofats) que li van quedar molt tendres, però sempre cuina per molta més gent de la que realment som i evidentment jo sóc la que s'emporta més racions per la setmana
1 0
Pa de cassola ràpid

Pa de cassola ràpid

Una bona manera de començar a fer pa d'una manera fàcil i senzilla, és començant amb aquest pa de cassola ràpid
1 0
Rap amb salsa costa brava.

Rap amb salsa costa brava.

Una vegada fet el sofregit el triturem amb un colador xines i tornem a posar-lo a la cassola. Avui m’he decidit per un plat amb aires mariners, rap amb salsa costa brava acompanyat d’unes gambes, un plat de festa que alegrarà les nostres taules i els nostres paladars, sense dubte
12 0
RAP A L'ALL CREMAT AMB CLOÏSES

RAP A L'ALL CREMAT AMB CLOÏSES

Posareu els talls de rap escampats i taparem la cassola. El cap netejat per la dependenta de la peixateria, ens servirà per fer un fumet de peix, necessari per afegir al xup-xup de la cassola
8 0
RAP  AMB SALSA DE PICADA

RAP AMB SALSA DE PICADA

Posar oli a la cassola, i posar-hi la picada. Posar-hi els talls de rap, i afegir-hi l’aigua si creieu, que es necessita una mica més, ja ho veureu, però no massa, que no quedi el suquet clar
6 0
RAP AMB ALLIOLI

RAP AMB ALLIOLI

Traiem els talls de rap de la cassola i barregem unes cullerades d’allioli amb el sofregit. Sofregim en una cassola amb una mica d’oli
2 0
RAP AMB ESCAMARLANS

RAP AMB ESCAMARLANS

En una cassola, afegim un raig d’oli de Beneixama. El plat principal de la Nit de Nadal va ser un deliciós plat de rap cuinat per la meua sogra
2 0
Rap a l'all cremat

Rap a l'all cremat

En primer lloc pelem els grans d'all i els laminem ben fins, En una cassola de ferro colat de parets altes els fregim amb un bon raig d'oli
1 0
RAP A LA MENIERE // RAPE A LA MENIERE

RAP A LA MENIERE // RAPE A LA MENIERE

Mentres exprimim una llimona petita i li afegim el suc a la cassola. de mantega i les cues de rap per daurar-les, i quan estiguin dauradetes per fora hi afegim oli d'oliva perque no es cremi la mantega
1 0
Rap a la mostassa

Rap a la mostassa

-Afegim una mica d’oli a la mateixa cassola i coem el rap tallat a trossos i sense espines. -Tallem la cua de rap a trossos i els salem una mica
0 0
RAPE A L'ALL CREMAT

RAPE A L'ALL CREMAT

Triturem els alls amb el pa i les ametlles fregides amb una mica de brou del guisat i aboquem a la cassola
0 0
Rap a la marinera

Rap a la marinera

Aleshores el passes a una cassola, hi tires un got del brou de peix que has fet, ho remenes i ho poses a foc mitjà un minut
0 0