Rap a la cassola receptes

RAP A LA MENIERE // RAPE A LA MENIERE

RAP A LA MENIERE // RAPE A LA MENIERE

Mentres exprimim una llimona petita i li afegim el suc a la cassola. de mantega i les cues de rap per daurar-les, i quan estiguin dauradetes per fora hi afegim oli d'oliva perque no es cremi la mantega
RAP A L'ALL CREMAT AMB CLOÏSES

RAP A L'ALL CREMAT AMB CLOÏSES

Posareu els talls de rap escampats i taparem la cassola. El cap netejat per la dependenta de la peixateria, ens servirà per fer un fumet de peix, necessari per afegir al xup-xup de la cassola
RAP AMB ESCAMARLANS

RAP AMB ESCAMARLANS

En una cassola, afegim un raig d’oli de Beneixama. El plat principal de la Nit de Nadal va ser un deliciós plat de rap cuinat per la meua sogra
El rap amb picada de pinyons i tomàquet o a la manera de la mare

El rap amb picada de pinyons i tomàquet o a la manera de la mare

paella, cassola de ferro, espàtules, ratllador. del rap que és molt lleig, la veritat es que no m'havia fixat o no el veia d'aquesta manera, pensava que era la seva manera de ser, fins que vaig llegir, com en altres llocs té noms, al meu entendre, injustament despectius
RAP  AMB SALSA DE PICADA

RAP AMB SALSA DE PICADA

Posar oli a la cassola, i posar-hi la picada. Posar-hi els talls de rap, i afegir-hi l’aigua si creieu, que es necessita una mica més, ja ho veureu, però no massa, que no quedi el suquet clar
Rap a la mostassa

Rap a la mostassa

-Afegim una mica d’oli a la mateixa cassola i coem el rap tallat a trossos i sense espines. -Tallem la cua de rap a trossos i els salem una mica
Rap a l'all cremat

Rap a l'all cremat

En primer lloc pelem els grans d'all i els laminem ben fins, En una cassola de ferro colat de parets altes els fregim amb un bon raig d'oli
Rap amb salsa costa brava.

Rap amb salsa costa brava.

Una vegada fet el sofregit el triturem amb un colador xines i tornem a posar-lo a la cassola. Avui m’he decidit per un plat amb aires mariners, rap amb salsa costa brava acompanyat d’unes gambes, un plat de festa que alegrarà les nostres taules i els nostres paladars, sense dubte
RAP AMB ALLIOLI

RAP AMB ALLIOLI

Traiem els talls de rap de la cassola i barregem unes cullerades d’allioli amb el sofregit. Sofregim en una cassola amb una mica d’oli
RAP AMB GAMBES // RAPE CON GAMBAS

RAP AMB GAMBES // RAPE CON GAMBAS

En el mateix oli ofeguem les gambes un parell de minuts i les reservem, i en l'oli que queda a la cassola afegim els alls picats amb el julivert, el vi, la sal i l'aigua
Rap a la marinera

Rap a la marinera

Aleshores el passes a una cassola, hi tires un got del brou de peix que has fet, ho remenes i ho poses a foc mitjà un minut
Rap saltat al curri

Rap saltat al curri

Posa les patates a coure en una cassola amb abundant aigua i una mica de sal. Talla el rap a daus. Elaboració
Cassola de peix i marisc

Cassola de peix i marisc

Es posa al foc una paella amb oli i es fregeix el rap enfarinat. En una cassola de fang o en una paella, es cou a foc lent la ceba tallada menuda, amb un bon raig d'oli
Rap amb gambes i escamarlans

Rap amb gambes i escamarlans

Els posem a la cassola amb el rap. A la mateixa cassola, fem un sofregit de ceba trinxada ben petita, i quan estigui gairebé cuita, hi incorporem el tomàquet ratllat i deixem coure bé el sofregit fins que quedi ben concentrat