Per menjar fredes receptes

Menjar blanc

Menjar blanc

Ingredients (per cinc racions). Reservem però, una mica de llet per barrejar amb la farina d'arròs abans de tirar-ho a la cassola
Sopa freda de tomata i tonyina

Sopa freda de tomata i tonyina

Ratlleu els rovells i les clares per separat. El setembre, és un més, en el que encara podem gaudir de menjars fresquets
Amanida freda de patata

Amanida freda de patata

Nosaltres hem optat per fer una amanida freda de patata molt senzilla però resultona. Fa molts dies ja que fa calor i això vol dir menjar plats freds, ja que és el que més ve de gust en aquest temps
Sopa freda de cogombre

Sopa freda de cogombre

sucs, granitzats, gaspatxos i sopes fredesPerò al final se’ns acaba la imaginació i acabem preparant sempre les mateixes sopes i sucs
CREMA FREDA DE COGOMBRE

CREMA FREDA DE COGOMBRE

El iogurt li dóna un toc cremós, així que es pot menjar amb cullera, però també directament del got. Aquesta crema vindria a ser una mena de gaspatxo però nomès amb cogombre, o com nosaltres li diem, "pepino"
Panga "freda"

Panga "freda"

Afegim el surimi tallat a trossets com ens agraden de menuts i ho tornem a barrejar tot i ja està bo per menjar, si el volem més fred, ho posem a la nevera abans de menjar
Crema freda de pebrot escalivat

Crema freda de pebrot escalivat

En aquest punt, es retira del foc, s’hi afegeixen els formatgets, es tritura i es posa a la nevera una vegada ha baixat de temperatura
AMANIDA FREDA DE PATATA

AMANIDA FREDA DE PATATA

Aquest és un plat d'estiu on pots utilitzar els ingredients que tinguis per casa o més et vinguin de gust
Amanida freda de llegums

Amanida freda de llegums

Amb aquestes temperatures hem de menjar plats freds, que no ens facin pujar la temperatura del nostre cos, ni mentres els mengem ni mentres els cuinem
MENJAR BLANC DE REUS.

MENJAR BLANC DE REUS.

El menjar blanc s'acostuma a servir en terrines però el podeu repartir en copes, gots. Jo he utilitzat la d'una reusenca i n'he variat una mica les proporcions de sucre perquè no fos tant dolça i li he tret la pell de llimona i la canyella per donar més importància al gust de les ametlles
Amanida d'estiu de quinoa (Freda)

Amanida d'estiu de quinoa (Freda)

menjar (per exemple, dues parts d’aigua per una de quinoa durant vint. Pernil dolçs a daus. Tàperes. Posem aigua a bullir al foc per coure la quinoa, per cuinar-la, renteu-la primer amb cura i poseu-la a bullir durant
Salsa balandra

Salsa balandra

plats, els que cuinaven per menjar amb els peixos malmesos o descartats. La salsa balandra és una salsa tradicional de la cuina catalana que elaboraven els pescadors per enriquir els seus
Tatin de poma / Tatin de manzana

Tatin de poma / Tatin de manzana

M'agraden els sopars i dinars d'aquestes dates, m'agraden les seves fires, tot i que faci molt de fred, acompanyant-les d'una bona xocolata desfeta, m'agraden els carrers il·luminats i les cançons nadalenques que van sonant per tot arreu