Parts de la vedella llata receptes

Vedella rostida amb verdures

Vedella rostida amb verdures

Per fer aquest plat, pots fer servir la part de la vedella que més t'agradi, com rodó de vedella, conill de vedella o llata, que és la que avui faig servir jo
4 0
VEDELLA AMB BOLETS

VEDELLA AMB BOLETS

Ara serà el moment de tornar a incorporar la llata a la cassola, hi posarem un parell de dits d'aigua, la fulla de llor i el trosset de canyella
0 0
Fricandó amb moixernons

Fricandó amb moixernons

És un plat fàcil de fer i que es pot congelar sense problemes per als tuppers de la setmana. Avui vull compartir una altra recepta d’aquelles que han de formar part del nostre “fons d’armari”
4 0
VEDELLA AMB BOLETS

VEDELLA AMB BOLETS

Ahir vam tenir "cosinada" a casa i el plat estrella del dia va ser la vedella amb bolets (recepta de la meva mare
23 0
Rostit de vedella amb el seu suc

Rostit de vedella amb el seu suc

No és un estofat, sinó un rostit, fet amb molta paciència i que admet unes quantes parts de la vedella, les que preferiblement necessitin una cocció llarga que acabi desfent la carn
8 0
Estofat de vedella.

Estofat de vedella.

Si hi ha un plat característic de la cuina catalana, es el que faig avui “estofat de vedella”. Es un plat que s’ha cuinat des de sempre a les cases, es un plat únic i repartidor , que permet allargar el plat per mes comensals, posant mes o menys patates o verdures
2 0
FRICANDÓ AMB MOIXERNONS

FRICANDÓ AMB MOIXERNONS

Es poden utilitzar diferents parts de la vedella. Preferentment llata, crostó, jarret, conill… Millor que ens deixem aconsellar quan anem a comprar
9 0
Perfect roast beef

Perfect roast beef

Amanir la carn de vedella amb oli d’oliva i assaonar bé amb sal i pebre, fregant  totes les parts de la carn
8 0
Fricandó amb rovellons

Fricandó amb rovellons

Tallem o demanem que ens tallin la llata a talls no gaire gruixuts. Salem els talls de carn, els enfarinem i els fregim en una paella sense fer-los gaire
1 0

BLANQUETA DE CARN (Recepta)

*Dividirem el caldo en dues parts, una per a la beixamel i l’altra per coure-hi l’arròs, deixant la carn amb un dit de caldo per mantenir la calor fins l'hora de menjar-la
0 0