Pa de pessic receptes

53 Desa
Pa de vidre

Pa de vidre

El pa de vidre, és un pa de poca molla i amb crosta molt cruixent. Preparació. de farina. Com queda una pasta bastant líquida, s'ha de coure amb motlle, jo l'he cuit en uns motlles acanalats
10 Desa
Pa fet a casa

Pa fet a casa

Fer pa sembla difícil, però si pensem en l'aroma i el gust d'un pa acabat de fer i en lo natural que és, hem de mirar de recuperar un dels nostres aliments bàsics, i que millor que pa fet per un mateix per fer venir ganes de menjar-ne
9 Desa
Pa sense gluten

Pa sense gluten

Si més no, la majoria de les vegades és com la massa d'un pa de pessic un xic més espessa. Algú ha de tirar el país endavant, no
7 Desa
Pa de pessic de Vic.

Pa de pessic de Vic.

Untem el motllo amb mantega, tot seguit podem batre les clares a punt de neu amb un pessic de sal, quan veiem que les clares estan mig muntades anem afegint les culleradetes de sucre sense parar de batre fins a obtindre un punt de neu fort
4 Desa
Pa de Pita i Humus.

Pa de Pita i Humus.

Un pessic de comi en pols. Si hi ha una recepta típica del països àrabs, aquesta es el Pa de Pita sense dubte, acompanyant a uns entrants d’humus o be obert per la meitat i farcit amb carn, pernil, salmó o formatge, es un àpat d’allò mes genial
Cerca suggeriments i pàgines