Pa de pessic receptes

Pa de vidre

Pa de vidre

El pa de vidre, és un pa de poca molla i amb crosta molt cruixent. Preparació. de farina. Com queda una pasta bastant líquida, s'ha de coure amb motlle, jo l'he cuit en uns motlles acanalats
58 0
Pa fet a casa

Pa fet a casa

Fer pa sembla difícil, però si pensem en l'aroma i el gust d'un pa acabat de fer i en lo natural que és, hem de mirar de recuperar un dels nostres aliments bàsics, i que millor que pa fet per un mateix per fer venir ganes de menjar-ne
10 0
PA DE PESSIC ESPONJÓS.

PA DE PESSIC ESPONJÓS.

Aquest és un pa de pessic que queda molt esponjós, el procediment és el de sempre, però no sé què té que m'encanta
8 0
Pa de pagès. El català, el de sempre.

Pa de pagès. El català, el de sempre.

Així que, al tornar de vacances, i per compensar l'estrés de la primera i segona setmanes de feina -al menys a la meva feina és el pitjor moment de l'any-, necessitava fer pa
7 0
Pa sense gluten

Pa sense gluten

Si més no, la majoria de les vegades és com la massa d'un pa de pessic un xic més espessa. Algú ha de tirar el país endavant, no
7 0
Pa d'Hamburguesa

Pa d'Hamburguesa

Feia temps que tenia a la llista de pendents aquests pans per hamburgueses, i aprofitant que ahir jugava el Barça, quin millor dia per preparar aquesta  recepta, i preparar un sopar de futbol
7 0
Pa de pessic de Vic.

Pa de pessic de Vic.

Untem el motllo amb mantega, tot seguit podem batre les clares a punt de neu amb un pessic de sal, quan veiem que les clares estan mig muntades anem afegint les culleradetes de sucre sense parar de batre fins a obtindre un punt de neu fort
6 0
Pa d'espelta amb massa mare

Pa d'espelta amb massa mare

Aquesta vegada he fet un pa de pagès mig i mig amb farina de blat i farina d'espelta. Després en gaudim tres o quatre dies i quan s'acaba ja enyorem tornar-ne a fer
6 0