Ous farcits de carn receptes

Ous farcits de surimi

Ous farcits de surimi

El surimi té el seu origen al Japó, és un producte elaborat a partir de peix o de marisc, però principalment de carn de cran
3 0
Pebrots farcits de carn

Pebrots farcits de carn

de carn picada de porc. de porro. de ceba. la molla d'una llesca de pa. de llet. 2 ous mitjans. 2 cullerades de vi blanc. 1 cullerada de sucre. 2 ous mitjans. 1 cullerada de sucre
1 0
Ous farcits del que vulgueu

Ous farcits del que vulgueu

Com bé diu el títol de la recepta aquesta picada pot ser del que vulgueu, podeu fer servir bolets, verduretes, carn picada, peix o fins i tot foie
0 0
Ous farcits de l'àvia

Ous farcits de l'àvia

Pensareu que porten carn, però no. Són ous farcits de tonyina. Ous farcits. Amb una cullera, treus els rovells dels ous
0 0
Carabassons farcits de carn i ou

Carabassons farcits de carn i ou

Tot seguit barregeu-hi els ous ratllats. de carn picada (barreja de carn de porc i de pollastre). Hortalisses del temps, carabassons i tomates, aprofitem-los per fer aquest plat
0 0
Carxofes i ous farcits i gratinats

Carxofes i ous farcits i gratinats

En comptes de carn picada, ja que no en tenia a casa, vaig fer servir tonyina i van quedar ben bons. M'encantaven, les carxofes farcides i aquells ous que, amb el rovell trinxat (que és la part de l'ou dur que menys m'agrada) quedaven amorosos i molt gustosos
1 0
Musclos farcits

Musclos farcits

Afegim a la barreja anterior els ous ratllats i dues cullerades soperes de tomàquet. Mentrestant, pelem i ratllem els ous
4 0
Calamars Farcits

Calamars Farcits

És el moment de posar-hi els ous, salar i remoure com si es tractés d'un remenat d'ous (revoltillo). Podem catalogar aquesta recepta com a una varietat del mar i muntanya, que com indica el nom, combina carn i peix harmònicament
3 0
POLLASTRE FARCIT DE CAP D'ANY

POLLASTRE FARCIT DE CAP D'ANY

Col·locarem els ous cap al centre del pollastre. En un llibrell posem la carn picada, el bacó, la sal, el sucre, els festucs i la barreja de dàtils, orellanes i panses (reservem la mistela de la maceració)
2 0
Calamars farcits

Calamars farcits

Barregeu amb el julivert, els ous durs picats i el pa rallat. La carn del calamar és molt gustosa, de fet, no necessita massa condiments, el més important és que una vegada cuit, sigui tendre
1 0
Pebrots farcits de guatlla

Pebrots farcits de guatlla

Són objecte també de l'avicultura i se n'aprofita sobretot la carn i els ous. Sempre que anem a la parada d'aviram sovint ens quedem sempre amb les mateixes peces de pollastre o de conill però l'ànec i les guatlles són d'aquelles carns que a vegades queden oblidades
0 0
Pit de pollastre farcit

Pit de pollastre farcit

Un cop tots els pits farcits i lligats, poseu-los a rostir a una cassola amb una mica d'oli. Salpebreu-losFarciu-los amb la carn de la llonganissa (també podeu utilitzar picolat), unes tires de primentó escalivat, uns trossets de cansalada, pinyons, ou dur i dues prunes
8 0
PASTÍS DE CARN I VERDURES

PASTÍS DE CARN I VERDURES

És el cas d'aquest pastís de carn i verdures, que, a més, com veureu, és molt ràpid de preparar. A casa hi ha dies que sopar en família esdevé missió impossible
1 0