Lletada receptes

Coc de mel autèntic

Coc de mel autèntic

- Un cop tenim la massa estirada li fem una petita vora per que no s'escapí la lletada. - Per fer la lletada posem a un bol el got d'oli i li anem tirant farina fins aconseguir una textura de pomada, com si fos mel
7 0
Cóc de maçana de l'agredolç

Cóc de maçana de l'agredolç

 N'hi ha que substituiexen tot això amb una "lletada" feta amb oli, farina i sucre i la reparteixen pel damunt del cóc, però a mi m'agrada preparar-la com us he explicat
5 0
Coc de mel

Coc de mel

Aquell la pasta era fina i seca, més semblant a la pasta del pastisset, este es esponjós mes semblant al coc ràpid, però la "lletada" és igual, i és la gràcia del coc de mel
3 0
Coc o coca de poma

Coc o coca de poma

- Estirem la massa i li fem una petita vora amb la pasta per poder fer la lletada a sobre. - Tirem la lletada per sobre la massa que tenim a la safata ja estirada, ens ha de cobrir tota la superficie
0 0

Coc de massana

Fem la lletada barrejant l'oli, el sucre i la farina del farcit, i ho escampem be a sobre de la pasta, i posem les pomes que haurem netejat i tallat a gallons
0 0