Les del bulli receptes

RECEPTA DEL 15: LASANYA DE MONIATO

RECEPTA DEL 15: LASANYA DE MONIATO

Tallem els pebrots (verds i vermell) i les cebes a dauets molt petits. Posem el cèrcol sobre el plat i hi fiquem una capa de moniato, després una capa del sofregit de carn, després una altra capa de moniato, una altra de carn i per finalitzar una última capa de moniato
13 0
Espaguetis del Mar

Espaguetis del Mar

Mentrestant, en un cassó, posem a bullir les cloïsses amb aigua freda fins que s'obrin. En una paella amb una mica d'oli, fregim les gambes
5 0
Espaguetis del mar i piquillos

Espaguetis del mar i piquillos

(Netegeu-los una mica de les llavors que puguin portar a dins). El toc dels pebrots del piquillo hi queda molt bé, i a més hi dóna color
1 0
Sopes del món: Escudella de tardor

Sopes del món: Escudella de tardor

Deixem bullir fins que les verdures siguin ben cuites. L’AV de Torre-sana, l’entitat que organitza cada any el popular certamen culinari, manté l’esperit inicial d'esdevenir un punt de trobada, germanor i intercanvi cultural a partir d'un element gastronòmic comú a totes les nacionalitats presents al barri
0 0
Pastís de fondant del MIC

Pastís de fondant del MIC

tarta perfecta ( la veritat es que les receptes d'aquí surten molt bones). Escalfem el sucre amb l'aigua fins que bulli, retirem del foc i afegim l'aromatitzant que vulguem (jo vaig posar essència vainilla) i deixem temperar
0 0
de la cuina del Pirineu Català

de la cuina del Pirineu Català

Un dels gaudis de la darrera setmana ha estat revisar les receptes del llibre La cuina del Pirineu català (Jaume Fàbrega i Eliana Thibaut)
0 0