La cuina se sempre receptes

cuina de nivell universitari

cuina de nivell universitari

Per això, l'escola ha estat sempre inseparable de l'hotel, el Gran Sol de Sant Pol, on els alumnes estudien i treballen a l'hora i aprenen que la cuina, com l'hostaleria en general, és una feina sense horaris que exigeix molta dedicació i sacrifici, que no distingeix entre avui i el dia de Nadal o de Cap d'Any ni entre el dia i la nit
Caragolines: cuina de Lleida

Caragolines: cuina de Lleida

I de sempre, als pobles la gent menjava caragols i caragolines, com a complement alimentari o simplement perquè no tenien altra menja
Bàsics de cuina: pesto genovès

Bàsics de cuina: pesto genovès

Avui us porto una recepta molt senzilla, d'aquelles que es considera un fons de rebost de cuina. M'he adonat que tot i que el faig servir moltíssim, mai havia publicat la recepta, així que per si de cas encara hi ha algú que no sap com es fa (cosa bastant difícil perquè és una recepta molt popular), aquí us la deixo
CONSELL: LLibres de cuina

CONSELL: LLibres de cuina

Sempre li dic a la meva dona que qualsevol cuiner de qualsevol restaurant de barri en sap més que jo
Vaig a una cuina i m'emporto...marshmallows!!!

Vaig a una cuina i m'emporto...marshmallows!!!

Una consistència que sempre m'havia preguntat com s'aconseguia, i mireu, aquí teniu la recepta. I la responsable d'aquest munt de receptes delicioses i dolces és la Iratxe, que com jo, és del club dels trenta (encara que a mi no em queda tant per ser-ho), sent verdadera passió per la cuina, és tossuda i té la mania d'acumular llibres de cuina
Viatge virtual a la cuina de Cala Montjoi... amb qui?

Viatge virtual a la cuina de Cala Montjoi... amb qui?

Marketta es passava tot l'any en aquesta cala, mentre el seu marit viatjava i tenia una altra dona a Alemanya, i s'estava amb els seus buldogs francesos, uns gossets rodanxons que li van fer sempre companyia, als quals Marketta anomenava "bulllis"