La cuina de sempre cat receptes

Fins sempre B.B no t’oblidarem

Fins sempre B.B no t’oblidarem

El post d’avui serà per recordar a un dels mestres de la guitarra Riley B. Panets casolans. Perquè li recordaven els que menjava quan era petit i sempre en denanava dos
CUINA DE 12. Bacallà i arròs verd

CUINA DE 12. Bacallà i arròs verd

Com que sempre vaig de bòlit i gairebé mai tinc temps d’imprimir les receptes que cuino durant la classe, el blog és un magnífic espai per explicar-les i penjar-les
Cuina de supervivència a Barberà del Vallès

Cuina de supervivència a Barberà del Vallès

Aquest pas és fonamental perquè ens permet elaborar una llista de la compra molt específica (tant des del punt de vista econòmic com nutricional) que es pugui adaptar a un pressupost tancat i que no deixi cabuda a la improvisació, que sovint és el forat pel que s’escola una bona part dels diners destinats a la alimentació
CONSELL: LLibres de cuina

CONSELL: LLibres de cuina

Sempre li dic a la meva dona que qualsevol cuiner de qualsevol restaurant de barri en sap més que jo
Campus de cuina per adolescents. Paella i risotto

Campus de cuina per adolescents. Paella i risotto

Sempre anem sacsejant, perquè surti el midó i l’arròs es torni en una crema. Ara, hi posem els tomàquets ratllats i els grans d’all picats, coem lentament fins que treuen l’oli, o sigui fins que siguin confitura
Pa amb massa mare natural d’Iban Yarza

Pa amb massa mare natural d’Iban Yarza

Pit de pollastre amb Portobello i oli d’all i julivert →. Elaboració. Filed under. Avui us proposem fer pa natural a casa, fent servir massa mare en lloc de llevats quimics i amb la riquesa del sucres que genera la fermentació natural de les farines, avui farem
Botifarra amb salsa de mostassa

Botifarra amb salsa de mostassa

millor no imaginar com pot arribar a estar la cuina. De fet, ens van haver d'obrir les llums d'aquell petit i buit menjador, el que sempre et deixa aquella trista sensació d'estar molestant, sensació que també et fa pensar en com de net estarà un entorn on habitualment no hi va massa gent a menjar