La cuina de sempre blogspot receptes

cuina de nivell universitari

cuina de nivell universitari

Per això, l'escola ha estat sempre inseparable de l'hotel, el Gran Sol de Sant Pol, on els alumnes estudien i treballen a l'hora i aprenen que la cuina, com l'hostaleria en general, és una feina sense horaris que exigeix molta dedicació i sacrifici, que no distingeix entre avui i el dia de Nadal o de Cap d'Any ni entre el dia i la nit
Caragolines: cuina de Lleida

Caragolines: cuina de Lleida

I de sempre, als pobles la gent menjava caragols i caragolines, com a complement alimentari o simplement perquè no tenien altra menja
de cuina amb denominació d'origen - llibre de Pep Nogué

de cuina amb denominació d'origen - llibre de Pep Nogué

En els diferents tallers on l'he pogut gaudir com a cuiner-professor i en les converses que he pogut tenir amb ell en alguna sobretaula sempre m'ha semblat que la seva tendència a l'alegria i la broma culinaria tenia tant l'efecte de fer-lo proper i còmplice amb l'oidor com llunyà de la impostació afectada
de cuina portàtil extreme edition

de cuina portàtil extreme edition

Realment deu ser la cuina portàtil més simple i ecològica del món (sempre que tinguis una serra mecànica a ma, cosa que en el meu cas no passa mai excepte els divendres que cauen en 13)Vist per facebook, que avui és dia 13 però no és divendres
Bàsics de cuina: pesto genovès

Bàsics de cuina: pesto genovès

Avui us porto una recepta molt senzilla, d'aquelles que es considera un fons de rebost de cuina. M'he adonat que tot i que el faig servir moltíssim, mai havia publicat la recepta, així que per si de cas encara hi ha algú que no sap com es fa (cosa bastant difícil perquè és una recepta molt popular), aquí us la deixo
Canelons, els de sempre, de la meva mare

Canelons, els de sempre, de la meva mare

Però, també és un plat que pots preparar el dia abans i deixar-lo a punt de entrar al forn per fer l'últim pas que és el gratinat, això el fa ideal per un matí que no ens puguem dedicar a la cuina
Pa de pagès. El català, el de sempre.

Pa de pagès. El català, el de sempre.

A la meva cuina fa calor, així que simplement, i sense vigilar gaire -de fet em vaig oblidar i casi vaig a dormir amb el poolish sobre el marbre- vaig deixar que reposés un parell d'hores fora de la nevera
Amanida russa, la de sempre

Amanida russa, la de sempre

La "ensaladilla russa" de tota la vida, ara amb el bon temps, ja comença a apetir, i perquè no sembli la de sempre, podem presentar-la de diferents maneres, avui pastís d'amanida
CONSELL: LLibres de cuina

CONSELL: LLibres de cuina

Sempre li dic a la meva dona que qualsevol cuiner de qualsevol restaurant de barri en sap més que jo
COCA DE IOGURT DE SEMPRE

COCA DE IOGURT DE SEMPRE

Amb aquesta recepta, participo a la convocatòria de Memòries d'una cuinera. Mesclar i batre els rovells d'ou amb el sucre fins que quedi cremós, reservar