La cuina de l àvia remei receptes

Llom amb olives, cebetes i carrotes. (recepta de la meva avia remei)

Llom amb olives, cebetes i carrotes. (recepta de la meva avia remei)

Netegem les cebetes i les carrotes, i tallem les carrotes a rodanxes (aprox. llom (15 talls aprox)olives (sense pinyol i sense relleno), 3 o 4 carrotes, 8 o 10 cebetes petites1 got de tomàquet trituratoli, sal1/2 vi1 o 2 gots aiguafarinaProcediment. 1 cm)Agafem el llom, l'enfarinem i el fregim, un cop fregit el deixem reposar. Amb l'oli de fregir el llom, el posem a l'olla on farem la cocció i hi sofregim la ceba, un cop sofregida hi afegim el tomàquet, remenem i als 5 minuts hi afegim el vi, un cop hagi bullit uns 3 o 4 minuts, hi afegim el llom, les olives, les carrotes i les cebetes i un cop tot ben col. locat hi afegim 1 o 2 gots d'aigua (calenta), i ho deixem coure a foc lent uns 30 minuts, o fins que la carrota sigui cuita. bona cuina 4 carrotes
1 0
Cuina Casolana: Tornem-hi!

Cuina Casolana: Tornem-hi!

La meva sogra, la Remei de cui. Costella de porc al forn. Les més llegides. Sofregit de ceba i tomàquet. Remeis casolans
1 0
Trinxat de l'avia Remei

Trinxat de l'avia Remei

Bondia, aquesta és una Recepta de la meva avia Remei (et recordaré sempre yaya). El que també es molt bo és sofregir una mica de daus de cansalada i ho tirem a damunt
3 0
Fem figures amb sabó de Glicerina

Fem figures amb sabó de Glicerina

La meva sogra, la Remei de cui. Remeis casolans. Costella de porc al forn. Si tothom actués, fes tot el que li diu la seva ment, sense parar a pensar un instant
16 0
Carxofes

Carxofes

La meva sogra, la Remei de cui. Costella de porc al forn. Remeis casolans. Si tothom actués, fes tot el que li diu la seva ment, sense parar a pensar un instant
16 0
FLAMS SALATS DE PA SEC

FLAMS SALATS DE PA SEC

Remei Ribas (àvia Remei). Potser tornés, però mai tornaria a ser el noi que havia viscut allí” (La caiguda dels gegants
14 0
CONILL AMB CARGOLS I TROMPETES DE LA MORT

CONILL AMB CARGOLS I TROMPETES DE LA MORT

el plat es mes propi de les terres de Lleida que no pas de la cuina. CASTELL DEL REMEI - GOTIM BRU. A finals d'estiu quan estàvem estiuejant a Ribes de Freser L'avi Mateu va decidir fer aquest plat
8 0
Herbes aromàtiques al jardi.

Herbes aromàtiques al jardi.

És un condiment tradicional de la cuina mediterrània. A la cuina s’utilitza en molts plats.  La meva àvia sempre la feia els dies de fred i sobre tot quan rondaven els constipats
2 0
Per molts anys!

Per molts anys!

La meva sogra, la Remei de cui. Costella de porc al forn. Remeis casolans. Si tothom actués, fes tot el que li diu la seva ment, sense parar a pensar un instant
1 0