Gambes receptes

Gambes amb xocolata

Gambes amb xocolata

Sí, sí, gambes amb xocolata. Renteu les gambes. Quan la planxa sigui calenta, tireu-hi un petit raig d'oli i col·loqueu les gambes a sobre
Gambes al "Ajillo"

Gambes al "Ajillo"

Posar-les gambes a descongelar dins d'una escorredora. Afegir les gambes i coure fins que canviïn de color i siguin al punt
Gambes al whisky

Gambes al whisky

Treure el cap de les gambes, pelar les cues deixant la punta, per a que quedin més boniques. Finalment coure les cues de les gambes a la planxa, solament volta i volta, perquè si es couen massa perden molt de gust
Gamba amb prunes i carxofes

Gamba amb prunes i carxofes

Pelar les gambes i fer una incisió a la parta de dalt per treure el cordó de la panxa. Coure les gambes en una paella amb una mica de sal amb escates i una culleradeta d'oli
Gambes de Palamós, una joia

Gambes de Palamós, una joia

Em sento mig de Palamós. Hi tinc arrels, la família, històries de joventut. i molts sabors guardats al paladar
Gambes arrebossades en quicos

Gambes arrebossades en quicos

Gambes. gambes i traiem lo cap tot guardant la cua. Gambes. Ingredients. Gambes. Quicos. Sal. Oli. Preparació. Triturem los
Gambes a la planxa volta i volta

Gambes a la planxa volta i volta

loquem les gambes sobre la planxa ben calenta, on hi hem posat sal. Servim unes 5 gambes per persona. 21 Gambes vermelles mitjanes molt fresques
GAMBES AMB OUS DE REIG

GAMBES AMB OUS DE REIG

A part, pelarem les gambes en cru i les guardarem. Courem uns minuts els caps i les peles de les gambes en el mateix oli que havíem fet els bolets
Gambes al Conyac

Gambes al Conyac

En una caçola posarem un bon raig d'oli i hi posem els alls remenem un moment i hi afegim les gambes
Gambes amb sobrassada

Gambes amb sobrassada

Ja començant, aclarir que la qualitat de les gambes depén del moment pel que passi la vostra butxaca
Gambes i pèsols saltejats amb all

Gambes i pèsols saltejats amb all

Les gambes fresques. En aquesta ocasió, unes gambes de Palamós, acompanyades amb uns pèsols saltejats amb all, i empolsades amb unes escates de sal maldon
Gambes i alvocat amb allioli

Gambes i alvocat amb allioli

Gambes picantetes amb alvocat i amb un toc d'allioli. Peleu les gambes, retireu els intestins de cada cua i claveu-les una a una, en un palet mitjà
Gambes de Blanes a la planxa amb torradetes  d'all i julivert

Gambes de Blanes a la planxa amb torradetes d'all i julivert

Preparació de les gambes. Escalfem la planxa i, quan sigui ben calenta, hi posem les gambes. 1 kg de gambes SalOli d'oliva verge extraPer a les torradetes1 barra de pa estreta1 o 2 grans d'allSal100 ml d'oli d'oliva verge extraJulivert picat. 1 kg de gambes Sal