Fumet de rap receptes

Rap a l'all cremat

Rap a l'all cremat

Fumet de peix de roca. S'utilitzen peixos de carn dura com el rap, l'escórpora o la lluerna i pot anat acompanyat de patates
Fumet de peix

Fumet de peix

Per fer-lo s'utilitza principalment, peix de roca i cap de rap, però també hi podem posar totes les espines i caps de peix que anem guardant al congelador
Rap a la marinera

Rap a la marinera

Elaboració del fumet. Pel fumet. El rap a la marinera és molt típic de la cuina catalana. Aquest plat és d’aquells que podem qualificar “d’ocasions especials” i té l’avantatge que la seva elaboració és molt senzilla i bastant ràpida
Rap amb salsa costa brava.

Rap amb salsa costa brava.

fumet de peix. El rap es molt i molt lleig de fora però genial per dintre, te una carn molt saborosa i amb una textura consistent que permet confeccionar brous o suquets magnífics
RAP AMB LLENEGUES

RAP AMB LLENEGUES

Ara hi aboquem el fumet i deixem que faci xup xup. Salem els talls de rap i els emboliquem amb el bacó fumat
RAP A L'ALL CREMAT AMB CLOÏSES

RAP A L'ALL CREMAT AMB CLOÏSES

FUMET DEL CAP DEL RAP. El cap netejat per la dependenta de la peixateria, ens servirà per fer un fumet de peix, necessari per afegir al xup-xup de la cassola
Rap amb salsa de gambes

Rap amb salsa de gambes

Colar el fumet a través d’un colador de malla fina i reservar. Jo l’he preparat per acompanyar uns medallons de rap
El rap amb picada de pinyons i tomàquet o a la manera de la mare

El rap amb picada de pinyons i tomàquet o a la manera de la mare

El cap el podem guardar per fer fumet i. suquets i fumets. del rap que és molt lleig, la veritat es que no m'havia fixat o no el veia d'aquesta manera, pensava que era la seva manera de ser, fins que vaig llegir, com en altres llocs té noms, al meu entendre, injustament despectius
RAP A LA DUGLÈRÈ-CAVES MIQUEL PONS

RAP A LA DUGLÈRÈ-CAVES MIQUEL PONS

Salsa velouté (roux blanc+fumet blanc del cap del rap). Avui us porto uns medallons de rap a la Duglèrè i ho acompanyo amb un Blanc Muscat de Vins i Caves Miquel Pons que molt amablement em va regalar el seu gerent, en Pere Pons a la Fira Alimentària que s'ha celebrat a Barcelona aquesta setmana
Rap a l'all cremat

Rap a l'all cremat

Obtindrem més d'un litre de fumet. Posem una paella de mida adient amb oli al foc i fregim els alls pelats i laminats fins que quedin rossos però sense cremar-los
FIDEUS DE RAP I LLAGOSTINS

FIDEUS DE RAP I LLAGOSTINS

Avui fem uns fideus de peix, un plat ben mariner, amb sofregit o sense, amb fumet o no, sempre queden bons
Romesco de rap amb patates i carxofes

Romesco de rap amb patates i carxofes

Fumet de peix, a casa hem fet servir el concentrat de la Sirena. Feia dies que no preparàvem peix fresc i per això avui ens hem decidit a fer-ho, presentem un plat fàcil de fer i molt efectiu de cara als que seguin a taula, avui fem
ALL I PEBRE DE RAP

ALL I PEBRE DE RAP

el fumet de peix. patates i els i donarem unes voltes , per tirar-hi el fumet que cobreixi les. Un grapadet