Frit de pastanaga receptes

Sofregit català.

Sofregit català.

“no és ni un “sofrito” ni una salsa de “tomàquet”. El “sofrito” a Espanya es bàsicament una salsa amb molt mes tomàquet, pebrots, alls, etc
焼きそば. Yakisoba de shitakes.

焼きそば. Yakisoba de shitakes.

Els Yakisoba (焼きそば), que, literalment, signifiquen "tallarines fritos", diuen que són originaris de la Xina, on reben el nom de chow mein, tot i que, avui en dia, no només estan completament integrats a la cuina japonesa, sinó que inclús, dona la sensació de ser una recepta típica d'aquesta cuina, igual que passa amb els ramen
SOBRASSADA

SOBRASSADA

Per a la base de frit. “FRIT MALLORQUÍ AMB XUIA. Temporada de matances. components del frit en l'ordre indicat més envant , de forma que la carn i verdura
Turbants de llenguado

Turbants de llenguado

I aviat vaig descobrir que en castellà se'n diuen "popietas" com podem veure a las Popietas de gallo con salsa de gambas de la Su de Webos Fritos
Arròs a la cubana

Arròs a la cubana

Ja em perdonareu, però a mi aquest plat amb el típic "tomate frito" em pot semblar fins i tot immenjable
Frit Mallorquí

Frit Mallorquí

Rompre es dents d'all per fregir. ), amb marisc i fins i tot vegetariana amb pastanaga vermella. Tallar a daus petits es sofrits i es alls tendres, sense llevar el verd tendre
Frit de Pasqua (o de freixura)

Frit de Pasqua (o de freixura)

De frit de Pasco. De què vàrem berenat-dinat avui. A Mallorca feim altres tipus de frit. Després d'haver estat matiners, i haver anat a s'Encuentro, i sobretot, després d'haver obert boca amb unes herbes dolces
Carrot cake, vegà i sense gluten

Carrot cake, vegà i sense gluten

El Crisco és el shortening i no fa pas massa temps el vaig veure en una peli sobre els blancs i els negres (la diferència entre ells), on una criada negra li explicava a la seva senyora blanca que el famós pollo frito es fa fregit amb el shortening
FISH CAKE DUKAN WHOLE KITCHEN

FISH CAKE DUKAN WHOLE KITCHEN

La receta original siempre es con pescado azul o blanco al gusto (se suele hacer de bacalao), patata y perejil, rebozado y frito

Cassola de rap amb carbassa i ceps

Cassola de rap amb carbassa i ceps. Avui us porto un plat que ha tret d’un llibre de l’Isma Prados, que va molt bé per l’època en que estem, la combinació és diferent al que estem acostumats però la veritat és que amb el fred bé molt de gust plats d’aquest tipus