Farina espelta receptes

0 Desa
PANETS DE FARINA INTEGRAL D'ESPELTA AL CURRY...UN PA TAN EXÒTIC COM DELICIÓS!!!

PANETS DE FARINA INTEGRAL D'ESPELTA AL CURRY...UN PA TAN EXÒTIC COM DELICIÓS!!!

A més, els vaig fer amb farina integral d'espelta, que diuen és el cereal més antic conegut. De pa amb farina de curry portada de França ja n'havia preparat (si voleu veure la recepta clickeu aquí), però els panets al curry, comercialitzats bo i fets, els vaig tastar fa poc a Banyoles, en una fleca del poble (de la que no hi ha manera de recordar el nom) on combinen els processos tradicionals amb la innovació de gustos i ingredients
6 Desa
Pa d'espelta amb massa mare

Pa d'espelta amb massa mare

Aquesta vegada he fet un pa de pagès mig i mig amb farina de blat i farina d'espelta. Posem cadascuna de les boles en un drap de cotó enfarinat que les emboliqui ( però que no les apreti) i les deixem reposar una hora i mitja o fins que vegem que han doblat el volum
2 Desa
PANETS D'ESPELTA I KAMUT

PANETS D'ESPELTA I KAMUT

de farina d'espelta i kamut, boníssims. 250 g de farina d'espelta. 250 g de farina de kamut. Aleshores, la treballarem una mica sobre una superfície enfarinada i la dividirem en boles d'uns 80 g aproximadament. 250 g de farina. 250 g de farina
0 Desa
PANETS D'ESPELTA

PANETS D'ESPELTA

Uns panets de farina d'espelta sempre vénen bé, i més si acaben de sortir del forn. Un cop tinguem la massa llevada, la treurem de la cubeta i la desgasificarem al damunt del marbre enfarinat
0 Desa
MAGDALENES D'ESPELTA I NOUS

MAGDALENES D'ESPELTA I NOUS

A continuació, hi anirem afegint la farina, la llet i l'oli a intervals. Ara que ha baixat la calor, ja podem tornar a engegar el forn, almenys una estoneta per poder preparar unes magdalenes ben esponjoses i amb el sabor tan característic de l'espelta
Cerca suggeriments i pàgines