De rap amb cloïses receptes

Seitons en vinagre

Seitons en vinagre

I així, cada dimecres, quan obro la caixa, és com si haguessin arribat els Reis d'Orient amb sorpreses marines que descobreixo embadalida
0 0
Cassoleta ràpida de peix

Cassoleta ràpida de peix

avui no he tingut temps per res i li volia o deixar preparat el dinar al meu marit, tenia un tros de salmó i un de rap a la nevera i he decidit fer una cassola de peix ultra-ràpida
1 0
Sarsuela de rap

Sarsuela de rap

Obrir les cloïses al vapor amb un raig de ví blanc. En una paella amb oli fregir els talls de rap previament salats i enfarinats, cuan estan cuits posarlos en una cassola, en el mateix oli fregir les anelles de calamar també enfarinades i amb un got de vi blanc
0 0
Cassoleta de peix i marisc

Cassoleta de peix i marisc

Fregirem (poc) i degudament enfarinat el rap a part i el reservarem. Obrirem els musclos i cloïses al vapor i també ho reservarem
0 0
FIDEUÀ

FIDEUÀ

Fumet de peix (cap de rap, peix de roca. Però per a mi Tots Sants també vol dir passar el dia amb la familia i, per tant, la mare sempre intenta fer algun dels plats que més m'agraden
0 0
Sarsuela de peix i marisc

Sarsuela de peix i marisc

Anirem posant primer, les rodanxes de rap, alternades amb la sèpia, unes rodanxes de. Enfarinarem el rap i el fregirem una mica perque quedi consistent, farem el mateix amb
0 0

Sopa de peix

desespinar i fer petit ben petit el rap,el lluç ,treure les cloises i els musclos de les closques ,. ho triturem una mica amb la batedora (a gust) Piquem les ametlles ,avellanes l'all una galeta maria
3 0

Arròs caldós a la marinera

SalarDeixar coure a baix foc uns minuts. Tastar de sal i rectificar si cal. d’arròs6 escamarlans6 gambes1 sípia mitjana6 calamars menuts12/14 clotxines150 gr de cloïsses2 tomaques madures1/2 All porroUn gra d'all secFumet de peixSafrà o colorant alimentariSal Oli d’olivaEn una cassola amb oli, fregir la sípia tallada a trossets i els calamars a rodanxes.  Afegir el fumet i deixar coure 18 minuts.  5 minuts abans d’estar cuit incorporar les clotxines, cloïses i gambes. 6 gambes
2 0

PEIX A LA CREMA D'AMETLLA

A continuació posem en una cassola les cloïses, a sobre el rap amb sal i pebre i després s'hi afegeix la crema d'ametlles que hem fet prèviament, netejant el pot on s'ha triturat amb una mica d'aigua
0 0