De carn de porc receptes

Paté de carn envoltat de mantellina de porc

Paté de carn envoltat de mantellina de porc

Des dels greixons, la bullició de la carn de la perola, el trinxat de la carn, el farciment dels budells per fer-ne les botifarres, la preparació d'hamburgueses i la cocció de pilotilles, les galtes de porc
Peus de porc amb salsa

Peus de porc amb salsa

He de reconèixer que no soc una gran entusiasta dels peus de porc. no puc dir que no m'agradin, però la textura gelatinosa no acaba de ser del meu gust
del Porc basc o Euskal txerria

del Porc basc o Euskal txerria

són porcs treballats de carn ferma i alhora greix infiltrat. els amfitrions, tant paladejaven gustosament un mos de carn de garrí com s'emocionaven obrint els ulls com a plats mentre rebien puntuals les notícies dels gols del Atletic al camp del Manchester
Porc agredolç amb cebetes

Porc agredolç amb cebetes

He utilitzat llom perquè volia una carn més magra però la part de l’agulla del coll és més melosa i potser més adequada
Carn d'olla light

Carn d'olla light

Moltes vegades utilitzo restes de carn que tinc per casa com el braó , ja que quan compro xai surt molt més econòmic si et posen un tros de torna o el braó, però es pot posar carn de vedella, o també el preparat que ve envasat amb porcions de diferents carns, en aquest cas us aconsello llençar la cansalada, així evitarem carregar el plat calories i colesterol
CARN per CARNaval

CARN per CARNaval

La voluptuositat de les tripes, la untuositat del fetge i la textura llefiscosa i deliciosa dels peus de porc