Cuinar es facil receptes

arròs fàcil de calamarcets picants

arròs fàcil de calamarcets picants

Hi ha arrossos que porten molta feina i arrossos ràpids, que es fan amb poca cosa i amb poc temps. Aquest és un dels darrers, me l'he fet avui i veureu que només necessita quatre verdures de la nevera, un brou que no ha de ser pas fet expressament i una llauna, en aquest cas de calamarcets picants
0 0
Pa – fàcil i ràpid

Pa – fàcil i ràpid

Quan proveu fer aquesta recepta veureu que no. No cal ni que la massa reposi i esperar que creixi, simplement barrejar tots els ingredients, tapar el recipient i cap al forn
4 0
Gelat de vainilla (molt fàcil)

Gelat de vainilla (molt fàcil)

Fer gelat, si no tens un electrodomèstic especial per fer-ne, no és difícil però és entretingut. (El vídeo el penjaré en els propers dies…)
3 0
korma de gambes, o preparar plats orientals fàcils i sorprenents

korma de gambes, o preparar plats orientals fàcils i sorprenents

fins ara, trobar un preparat per cuinar curri podia ser difícil, però avui és cada cop més senzill, perquè molts supermercats fan jornades específiques dedicades a la cuina asiàtica (a Lidl i Aldi en fan sovint i a casa sovint ho aprofitem) i allà sempre es troben coses curioses per preparar plats exòtics
1 0
Coca de verdures fàcil

Coca de verdures fàcil

Els dilluns al vespre fem festa, vull dir que tenim Semproniana tancat i realment és un dia que ens queda poca esma per cuinar, parar taules i recollir, atès que aquesta és la dinàmica diària, de dilluns a diumenge
0 0
Mona de Pasqua casolana, fàcil i un xic més sana

Mona de Pasqua casolana, fàcil i un xic més sana

catXI Jornades Gastronòmiques de les Cireres a Caldes de Montbui 08/07/2014Del 10 de juny al 10 de juliol, tindran lloc les XI Jornades Gastronòmiques de les Cireres de Caldes de Montbui, amb concert als restaurants i degustacions inspirades en la fruita de temporada. La cirera primerenca, producte típic de l'horta calderina, torna a ser l'eix de l'oferta gastronòmica i cultural de la vila termal durant el mes de j […] 10 de juny al 10 de juliol, tindran lloc les XI Jornades Gastronòmiques de les Cireres de Caldes de Montbui, amb concert als restaurants i degustacions inspirades en la fruita de temporada
0 0
Massa de pizza

Massa de pizza

El que fa la pissarra és evitar que la part de sota quedi humida i per tant la pizza queda més cruixent (s'assembla a cuinar a la llenya)
54 0
CONSERVES DE BOLETS

CONSERVES DE BOLETS

Es nota que aquesta temporada hem trobat força bolets. Les tres últimes entrades de receptes n'inclouen i encara en tinc més de preparades
46 0
Coulant de xocolata

Coulant de xocolata

Espero que us agradi. Un cop tenim les dues barreges ben fines, les ajuntem i remenem que s’integri la xocolata i la mantega amb els ous i el sucre
26 0