Conill rostit receptes

0 Desa
Conill rostit amb patates a daus

Conill rostit amb patates a daus

-Agafem el conill, el trossegem (les espatlles no). -En una cassola de fang, hi posem dos cullerades d'oli, dos grans d'all i quan l'oli estigui calent , hi afegim els talls de conill, abaixem el foc, i ho deixem daurar, uns 15 minuts. 1 Conill net de 1,2 Kg aprox
0 Desa
Conill rostit amb botifarra de l'àvia Francisca

Conill rostit amb botifarra de l'àvia Francisca

PREPARACIÓDemanem al carnisser que ens talli el conill a octaus. Salpebrem el conill i reservem. Agafem una cassola gran i posem un bon raig d'oli i en fred afegim el conill, les botifarres, les verdures, la cabeça d'alls sencera, la canyella i la fulla de llor
12 Desa
Conill a la cassola.

Conill a la cassola.

Conill rostit, en escabetx, ofegat, a la cassola, amb cargols, amb peres, amb alls, amb prunes, farcit, amb mandonguilles, al llampec, agredolç, a la brasa amb all i oli, amb bolets, amb samfaina, i com no el famós conill amb xocolata
7 Desa
Conill al cava

Conill al cava

Un rostit sa i saborós, amb una bona combinació de sabors. El conill, l'all, la farigola, el romaní i el cava, són productes prou identitaris de la nostra cultura com per definir com a tradicional aquest plat, no us sembla
1 Desa
Conill amb Rovellons

Conill amb Rovellons

lustrats, un plat ” apanyat”, generós versàtil de carn blanca amb poc greix, i que lliga amb quasi tot, des d’una brasa aliada del allioli, dins d’un arròs, amb una bona salsa de tomàquet (per a sucar-hi pa ) o bé, rostit per a llepar-se els dits
Cerca suggeriments i pàgines