Conill rostit receptes

CONILL ROSTIT AMB BOLETS

CONILL ROSTIT AMB BOLETS

conill. Salpebrar el conill trossejat, el daurem amb una cassola amb oli calent, fins que agafi color. Tornar a posar al conill a la cassola amb el sofregit i afegir els alls picats amb una mica de mes de brou i els rovellons
5 0
Conill rostit amb botifarra de l'àvia Francisca

Conill rostit amb botifarra de l'àvia Francisca

PREPARACIÓDemanem al carnisser que ens talli el conill a octaus. Salpebrem el conill i reservem. Agafem una cassola gran i posem un bon raig d'oli i en fred afegim el conill, les botifarres, les verdures, la cabeça d'alls sencera, la canyella i la fulla de llor
1 0
Conill rostit amb patates a daus

Conill rostit amb patates a daus

-Agafem el conill, el trossegem (les espatlles no). -En una cassola de fang, hi posem dos cullerades d'oli, dos grans d'all i quan l'oli estigui calent , hi afegim els talls de conill, abaixem el foc, i ho deixem daurar, uns 15 minuts. 1 Conill net de 1,2 Kg aprox
0 0
Conill rostit amb allets

Conill rostit amb allets

En una cassola amb oli d'oliva, enrossim el conill salat i empebrat prèviament, tot seguit hi posem la ceba picadeta, els allets nets i sencers, el tomàquet picadet, les herbes aromàtiques i la canyella
0 0
123 - Conill Rostit amb Carxofes

123 - Conill Rostit amb Carxofes

Conill de tardor rostir amb carxofes. Salpebrem el conill, inclòs el cap, i el posem a enrossir en una cassola, a foc alt, i la fulla de llorer
0 0
Conill a la cassola.

Conill a la cassola.

Conill rostit, en escabetx, ofegat, a la cassola, amb cargols, amb peres, amb alls, amb prunes, farcit, amb mandonguilles, al llampec, agredolç, a la brasa amb all i oli, amb bolets, amb samfaina, i com no el famós conill amb xocolata
13 0
Conill al cava

Conill al cava

Un rostit sa i saborós, amb una bona combinació de sabors. El conill, l'all, la farigola, el romaní i el cava, són productes prou identitaris de la nostra cultura com per definir com a tradicional aquest plat, no us sembla
7 0
Rostit de Festa Major

Rostit de Festa Major

A continuació, el pollastre, la costella i el conill, tot salpebrat, amb el llorer i la canyella. 1/2 Conill. 1/2 Conill
5 0
Conill amb rovellons

Conill amb rovellons

Un cop rostit, hi afegim les cebes tallades a làmines i baixem el foc (el més lent possible) per a que la ceba es caramel·litzi
2 0
Conill guisat

Conill guisat

Quan estigui rostit, salem i afegim una picada d'all, julivert i el pa que havíem reservat, i continuem la cocció
1 0
Conill amb Rovellons

Conill amb Rovellons

lustrats, un plat ” apanyat”, generós versàtil de carn blanca amb poc greix, i que lliga amb quasi tot, des d’una brasa aliada del allioli, dins d’un arròs, amb una bona salsa de tomàquet (per a sucar-hi pa ) o bé, rostit per a llepar-se els dits
1 0
Conill amb Pedro Ximénez

Conill amb Pedro Ximénez

Ens ha quedat un rostit d'un color i sabor realment exquisits. Avui hem fet aquest conillet molt senzillet de fer, al forn, i que hem "emborratxat" amb Pedro Ximénez
1 0