Conill amb tomaquet receptes

Conill al forn amb sofregit de ceba, tomàquet i all

Conill al forn amb sofregit de ceba, tomàquet i all

Per fer el conill. -Ja podem servir-lo barrejat amb el sofregit. -En una paella amb una mica d’oli, posem les cebes tallades a làmines, deixem coure uns 10 minuts, a continuació i posem els tomàquets tallats a grills, unes fulles de llorer i els grills d’alls sense pelar. -En la mateixa paella amb una mica d’oli i quan està calent, salpebrem els talls de conill i deixem enrrossir uns 10 minuts , donant-li voltes sovint. Posem a la safata el conill amb el sofregit i deixem coure uns 30 minuts
1 0
Conill guisat amb pèsols frescos

Conill guisat amb pèsols frescos

Salpebrar els talls de conill i rostir-los amb oli. 1 conill 500 g de pèsols frescos pelats1 ceba1 tomàquet. Coure el sofregit 10 minuts i incorporar el conill i aigua fins que cobreixi. Coure-ho 5 minuts més, i afegir-hi la picada barrejada amb el xeres. 1 conill
3 0
Conill amb Rovellons

Conill amb Rovellons

Seguidament ho banyem amb una mica de brou i continuem la cocció a foc lent fins que el conill sigui cuit
1 0
Conill “moruno” (54/88)

Conill “moruno” (54/88)

Una clàssica recepta de conill guisat amb uns quants elements típics de la cuina marroquí/magrebí, d´aquí el seu nom, com mel, canyella…
0 0
Conill amb samfaina

Conill amb samfaina

Conill amb samfaina, dinars a casa la iaia, olor de llenya cremada. Fa uns quants anys tenia el posat altiu d'aquells que estan acostumats a manar i a fer sempre la seva, però ara té la mirada fugissera dels conills
0 0
Conill rostit amb allets

Conill rostit amb allets

En una cassola amb oli d'oliva, enrossim el conill salat i empebrat prèviament, tot seguit hi posem la ceba picadeta, els allets nets i sencers, el tomàquet picadet, les herbes aromàtiques i la canyella
0 0
Conill a la cassola

Conill a la cassola

En una cassola amb una mica d’oli, enrossim el conill salpebrat. En una cassoleta de fang, hi posem la cuixa I espatlla del conill amb la ceba, tomàquet i les rodanxes de pastanaga de coure’l
0 0
Conill amb olives negres

Conill amb olives negres

Abans que l'all sigui daurat del tot, hi afegim el conill trossejat prèviament salat i emprebrat. ple de receptes supersenzilles amb ingredients sempre a mà
0 0
CONILL AMB GAMBES

CONILL AMB GAMBES

Si preferiu també podeu utilitzat el pollastre en lloc del conill. Començarem per fregir el conill. Un altre plat tradicional amb un molt bon resultat
0 0
Conill amb fonoll

Conill amb fonoll

Sofregir el conill salpebrat amb oli. Ingredients per marinar el conill. Tallar els fonolls a làmines fines i coure-ho amb una mica d'oli fins que estigui tou
0 0
Conill a la rabiosa

Conill a la rabiosa

Tallar el conill a octaus, salpebrar-lo, enfarinar-lo i enrossir-lo en una cassola amb un raig d'oli
0 0
Conill amb cervesa

Conill amb cervesa

Calenteu oli en una cassola, salpebreu els trossos de conill i daureu-los. Poseu-hi el conill i deixeu-ho coure 30 minuts, donant-li la volta als 15 minuts tapat i sacsajant la cassola de tant en tant
0 0
Conill amb cargols

Conill amb cargols

Avui li ha tocat el torn al conill amb cargols. Fregirem el conill fins que quedi ben torradet, a mig procés vaig afegir els alls sencers sense pelar i la ceba tallada en juliana
0 0
CONILL JARDINERA // CONEJO JARDINERA

CONILL JARDINERA // CONEJO JARDINERA

Feia molts dies que tenía un conill trocejat congelat i avui m'he decidit a descongelar-lo i coure'l, ma mare m'ha donat unes carxofes que tenia de les d'Hort a la Porta, i quan he arribat a casa he decidit que faria una cassoleta amb les carxofes i també hi posaria pèsols
0 0
Arròs amb conill i cargols

Arròs amb conill i cargols

Originàriament es feia en pobles de montanya en temporada de caça, amb conill de bosc. Tot seguit, afegim el conill i els caragols i li tirem l'aigua o un brou suau de carn o verdures
7 0