Confit anec a la taronja receptes

Risotto d’ànec i taronja

Risotto d’ànec i taronja

Afegim el confit d’ànec esmicolat i ofeguem lleugerament. Allà vaig aprendre a fer el risotto de pera i gorgonzola, que us vaig ensenyar fa uns dies i aquest risotto d’ànec i taronja que és espectacular
3 0
Magret d’ànec amb salsa de Porto.

Magret d’ànec amb salsa de Porto.

M’agrada la barreja de textures i sabors, la contundència del magret, l’aroma del vinagre, la dolçor del vi de porto, el punt d’acidesa de la ceba, la poma i com no la dolçor de la confitura
13 0
ÀNEC A LA TARONJA

ÀNEC A LA TARONJA

fines de pell de taronja, que podem confitar amb la mateixa salsa. deixat i el sucre preparem un caramel, quan el tinguem ben lligat, desglacem
11 0
ÀNEC AMB TARONJA

ÀNEC AMB TARONJA

Posem trossets de taronja confitada a sobre de l’ànec i el reguem amb el suc. Fins no fa gaire, nedava tranquil pel llac
11 0
Magret d´ànec a la taronja amb chutney de mango

Magret d´ànec a la taronja amb chutney de mango

una mica de combinat d´espècies o similars. Una petita/gran delicatessen, una salsa boníssima per acompanyar un petit clàssic com el magret d´ànec, enriquit en aquesta ocasió per un fantàstic chutney de mango…que podeu canviar per moltes altres fruites si no us convenç aquesta
2 0
Ànec amb taronja

Ànec amb taronja

Per fer el confitat de taronja, traieu-li la pell i talleu-la ben fineta. Tireu-hi el suc de taronja i mentre es redueix a la meitat, aneu-ho remenant perquè no s'agafi
0 0
Taronja a la taronja i melmelada de taronja

Taronja a la taronja i melmelada de taronja

Perquè hem de recordar que una de les primeres confitures /melmelades era la que es feia amb el codony i en portuguès/gallec es coneix aquesta melmelada tan apreciada amb el nom de marmelo i com les taronges que arribaven a Anglaterra venien de la Península i el nom amb el que es coneixia era melmelada seria bastant probable que els anglesos prenguessin aquest nom per anomenar-la
4 0
Confit de pollastre amb peres especiades i salsa de ratafia

Confit de pollastre amb peres especiades i salsa de ratafia

Aquesta recepta és amb pollastre però es pot fer exactament igual amb ànec, i tindreu llavors la clau per fer el famósconfit de canard”…amb la diferència que el temps de cocció de l´ànec és molt superior al del pollastre, vora les tres hores llargues, mentre que amb el pollastre amb dues n´haurieu de tenir prou, inclús amb menys
2 0
Còctel de confit de canard

Còctel de confit de canard

Barregem la ceba, la tomata i el pebrot amb les taronges, ho amanim amb la vinagreta d'ànec i taronja i ho afegim als fesols amb la carn de l'ànec, barregem suaument per no trencar els fesols
1 0
La cuina de l'ànec

La cuina de l'ànec

La producció del foie-gras, determina la grandària dels animals sacrificats i per tant, la producció paral·lela i necessària de magrets grans i suculents, cuixes ben desenvolupades, i exquisits pedres per confitar amb el seu mateix greix, que es a la hora, extraordinari per cuinar
4 0
llom amb cireres

llom amb cireres

confit d'ànec al forn, costellam de xai amb moscatell, estofat de gall dindi a la taronja, llonzes de porc amb salsa de curri, magret d'ànec amb salsa de nabius, magret d'ànec amb salsa vermella, pollastre amb llima i llimona, pollastre amb magrana, rellomillo amb salsa de gerds, rodó de gall dindi amb raïm o xai al forn
0 0