Canelons cuina de sempre receptes

Canelons, els de sempre, de la meva mare

Canelons, els de sempre, de la meva mare

Però, també és un plat que pots preparar el dia abans i deixar-lo a punt de entrar al forn per fer l'últim pas que és el gratinat, això el fa ideal per un matí que no ens puguem dedicar a la cuina
Canelons

Canelons

I aquí us recomano que poseu un paper de cuina a sota perquè vagi xupant tot l'oli que sobra, sinó us pot quedar el caneló molt oliós
Canelons de bolets i conill

Canelons de bolets i conill

Tenia mig conill i una mica de cansalada al congelador, que m’havien sobrat d’altres menjades, i un cistell ple de camagrocs que vam collir ahir a la muntanya…i m’he decidit a canviar la recepta típica que sempre utilitzo per fer canelons (la dels canelons tradicionals)
Canelons a la Catalana

Canelons a la Catalana

I sóc del parer que hem de fer-ho, sempre que poguem, i no només en el cas dels canelons. A la gastronomia catalana, els canelons els van introduir els cuiners italians d’algunes famílies de la burgesia barcelonina del segle XIX
Canelons de bolets, castanyes i moniatos

Canelons de bolets, castanyes i moniatos

I si no en voleu repartir, però n’esteu farcits, sempre podreu fer aquesta magnífica recepta, que sembla molt laboriosa però no us ho penseu, es fa molt més ràpidament que no pas tot el procés que estem vivint
ELS CANELONS DE LA NOEMÍ

ELS CANELONS DE LA NOEMÍ

Després les estenem sobre un drap de cuina per eixugar-les i muntem els canelons amb el farcit. He de dir que l’autora originària d’aquesta recepta és la Carme Ruscalleda, tampoc li hem de treure el mèrit i el reconeixement, però per mi sempre seran els canelons de la Noemí
CANELONS DE BRANDADA DE BACALLÀ.

CANELONS DE BRANDADA DE BACALLÀ.

I com sempre, recordeu que jo només dono pautes i que la cuina és creativitat. Un cop cuites fiqueu-les sobre el marbre net de la cuina
Canelons de sípia i trompetes de la mort

Canelons de sípia i trompetes de la mort

Evidentment, no he partit de zero i m'he inspirat en la recepta del Canelons de marisc i trompetes de la mort de La cuina de sempre, tot i que l'Albert Vilas hi posa rap i gambes enlloc de sípia i lluç
CANELONS DE CARN D’OLLA

CANELONS DE CARN D’OLLA

Dies de pluja, dies de cuina. Hi poso allò que em sobra, per tant les indicacions són orientatives, de vegades hi ha més patates, o més pilota, o més pastanaga… El que sempre reservo són dos cuixes grans de pollastre
Canelons de verdura

Canelons de verdura

I ja teniu un dinar o un sopar sense haver d’entretenir-vos a la cuina. Sempre va bé tenir reserves per als dies en què no hi ha temps de res
Canelons de moniato, albergínia i bolets

Canelons de moniato, albergínia i bolets

jo hi he posat un parell de xips de moniato, un parell de cullerades de bolets saltejats (que em van sobrar de la recepta d'ahir ), uns canonges, mozzarella marinada (que sempre en tinc a la nevera) i un tomàquet cherry
Canelons a la catalana

Canelons a la catalana

I sóc del parer que hem de fer-ho, sempre que poguem, i no només en el cas dels canelons. A la gastronomia catalana, els canelons els van introduir els cuiners italians d'algunes famílies de la burgesia barcelonina del segle XIX
Canelons de Nadal {Projecte Roca}

Canelons de Nadal {Projecte Roca}

La cuina de la meva mare. Si la vostra cuina és molt calenta o no sabeu exactament quan us hi podreu tornar a posar, un cop teniu la cassola freda, la poseu a la nevera
Canelons com els fem a casa

Canelons com els fem a casa

S’acosta Nadal, l’altre dia us portàvem uns galets farcits que surten una mica del habitual en aquestos dies, avui us portem els de sempre, els canelons com els feia l’avia, bons i saborosos el canelons de sempre