Bunyols cuina de sempre receptes

Bunyols de flors de carbassó, una tapa de temporada

Bunyols de flors de carbassó, una tapa de temporada

Sempre cau alguna cosa que se'n va directament cap a la cuina de casa. Als que som amants de les verdures fresques, i que encara recordem quan les collíem del nostre hort propi (que malauradament ja no tenim) les pageses sempre ens aporten quelcom diferent, quelcom que ja no trobem ni a l'interior del mercat ni als supermercats
Bunyols de vent

Bunyols de vent

Quan els anem traient de l’oli de fregir, els posem sobre paper de cuina per a que es xucli l’excés d’oli, i els passem per un plat de sucre de llustre
Bunyols a corre-cuita

Bunyols a corre-cuita

Ada Parellada, bacallà, bunyols, bunyols de bacallà, Cuina, cuina sense feina, cuinar, peix, recepta, recepta fàcil, recepta senzilla
BUNYOLS D'OLIVES I ANXOVES

BUNYOLS D'OLIVES I ANXOVES

Aquí teniu el link dels bunyols de M'agrada Cuinar. Aquesta recepta l'he fet arrel que la meva amiga Anna,del blog M'Agrada Cuinar, la va penjar al seu blog
Bunyols de carabassa

Bunyols de carabassa

Un cop cuits els deixem sobre un paper de cuina per tal de deixar anar oli, els ensucrem i els deixem refredar
Bunyols de carbassa

Bunyols de carbassa

Sempre quan faig bunyols, croquetes o tempures faig les fritures tot en un cassó petit com als restaurants, ho vaig provar i m'agrada, és mes alta que una paella i queda tot més recollit per anar girant amb les forquilles o escumadera el menjar
Bunyols de bacallà

Bunyols de bacallà

Us endreço Cuina Cinc que fa una explicació molt ben documentada (com sol fer sempre) referida al tema d’avui
Bunyols de poma

Bunyols de poma

M'agrada molt la cuina italiana, i amb aquest repte espero conèixer i sobretot practicar noves receptes d'un país que sempre m'ha apassionat per la història de l'Antiga Roma
Ametlles garrapinyades

Ametlles garrapinyades

Sempre s’han de mesurar les ametlles i el sucre per volum que ha de ser igual pels dos ingredients exactament
Postres d’hivern

Postres d’hivern

magranes i caquis, pro també de bunyols,. tradicionals o modernes, fredes o calentes, de cuina o pastisseria, etc
"Brunyols" amb massa mare

"Brunyols" amb massa mare

quan els veieu ben daurats ja els podeu treure i deixar que s'escorrin una mica sobre un paper de cuina
Waffles a l'estil belga

Waffles a l'estil belga

Ja sé que també em moro pels pancakes, per les coques, pels bunyols, pels xuixos, per les espirals de canyella,