Brandada amb receptes

Brandada de bacallà!

Brandada de bacallà!

Espero acabar amb aquest post els aperitius que vam fer per la festa d'aniversari del Pol, formava part de la llista, i vaig fer la brandada tal i com explica la Isabel, la diferència de com la faig jo és que no hi poso patata, però la faig amb llet com ella
BRANDADA DE BACALLÀ

BRANDADA DE BACALLÀ

Fer un puré amb les patates la mantega ½ litre de llet. BRANDADA. Fregir els alls laminats amb l’oli, bullir el bacallà un parell de minuts amb molt poca aigua i deixar –ho reposar
BRANDADA DE BACALLÀ

BRANDADA DE BACALLÀ

pocs ingredients que m’agrada de totes les maneres, ja sigui guisat, arrebossat, amb. la brandada, Mmmm
Brandada de bacallà (Thermomix)

Brandada de bacallà (Thermomix)

Com que en aquesta ocasió vaig fer la brandada "lleugera" d'all i va quedar amb un gustet molt suau, el contrapunt dolç de la galeta li ha quedat molt bé
BRANDADA DE BACALLÀ LIGHT.

BRANDADA DE BACALLÀ LIGHT.

Avui ens venia de gust una torrada amb brandada de bacallà, però com que opto per una cuina el màxim saludable, l'he modificat per adaptar-la als nostres gustos
Brandada de bacallà (II); versió estiuenca

Brandada de bacallà (II); versió estiuenca

Fa temps us vaig presentar la brandada en una versió d’hivern, ben triturat amb la turmix i gratinat amb provolone, ara us presento la versió estiuenca, ja que és un plat que serveix per a qualsevol època de l’any
Brandada de bacallà

Brandada de bacallà

Servir gratinat, amb una tartaleta, torradeta, pebrots del piquillo,. Ingredients. 400 gr de bacallà (millor la ventresca)2 grans d'all150 gr oli d'oliva25 gr llet25 gr aigua del bacallàElaboració
BRANDADA DE BACALLA

BRANDADA DE BACALLA

En un atuell i posem, amb fred. BRANDADA DE. ros , amb molt de conte de que no es cremi. l'oli de be confitat el bacallà a miquetes i la nata també, perquè lligui
Farcells de brandada de bacallà

Farcells de brandada de bacallà

Untar una llauna amb mantega, i posar els cercles de pasta que havíem tallat anteriorment. Preparar una brandada de bacallà, seguint la recepta del farcit de les Creps de bacallà, i deixar refredar
Carxofes farcides amb brandada de bacallà

Carxofes farcides amb brandada de bacallà

També podem afegir a la brandada una mica de patata per allargar-le més. Brandada de bacallà. La carxofa, als Països Catalans és molt conreada a l'horta del delta del Llobregat, a la vora de Barcelona, al delta de l'Ebre, a Benicarló (amb denominació d'origen) i al Baix Segura (Dolores, on l'anomenen "Alcacil")