Bacallà receptes

BACALLÀ AMB SOBRASSADA I MEL

BACALLÀ AMB SOBRASSADA I MEL

llom de bacallà dessalat. Desprès de dessalat i escorregut el bacallà, posar amb una cassola. l'oli suficient que creiem pugui cobrir el bacallà, escalfar al foc a baixa temperatura fins
Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

Arribada la Quaresma, la tradició a casa meva, com a moltes altres cases, dicta menjar bacallà o peix, sobretot els divendres, que és quan jo recordo que era més pecat menjar carn
Bacallà amb Sanfaina de la meva yaya

Bacallà amb Sanfaina de la meva yaya

Bacallà desalat del Bonpreu congelat amb safata (normalment el compro per desalar pero aquest cop em va sortir bonisim)Tomàquet naturalsalpebresucreolifarinapebrotProcediment
BACALLÀ À BRÀS

BACALLÀ À BRÀS

bacallà. bacallà esqueixat, ceba i patates. El bacallà per esqueixar no és tan car. salades i el bacallà també té possibilitats de que en sigui una mica, NO cal
Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

de bacallà fresc. Salar i enfarinar el bacallà i fregir en una paella en oli d’oliva. Afegir el bacallà al sofregit i abocar un rajolí d’aigua
BACALLÀ AMB ALLS TENDRES

BACALLÀ AMB ALLS TENDRES

-lloms de bacallà-farina-alls tendres-crema de llet-oli d'olivaPreparació. Enfarinar els lloms de bacallà i sellar-lo a foc ben viu
Bacallà gratinat amb muselina d’all.

Bacallà gratinat amb muselina d’all.

Aquesta nit venen els meus fills a sopar després de les vacances, com suposo que hauran menjat mes carn que peix, els faré un plat que a casa ens agrada molt, de fet per la revetlla de Sant Joan, el vaig fer però presentat com pinxo, o sigui posat a sobre de una llesqueta de pa torrat, “Bacallà gratinat amb muselina d’alls”
Bacallà a la llauna

Bacallà a la llauna

I anant a caçar balenes a Terranova, van descobrir el bacallà. Eren a Islàndia i al mar del Nord i portaven el bacallà fins a la península Ibèrica en secret i amb un bon estat de conservació, coneixedors com eren del manteniment del peix amb sal
Bacallà

Bacallà

farina per arrebossar el bacallà,. Primer, fregiu el bacallà amb oli i reserveu-lo. Amb part de l’oli on heu fregit el bacallà, feu un
Bacallà amb mel i sobrassada amb salsa d'alls tendres

Bacallà amb mel i sobrassada amb salsa d'alls tendres

A sobre, el llom de bacallà, banyat amb la sobrassada. Llom de bacallà dessalat50 g de sobrassada3 c. Tenia un llom de bacallà esperant-se a la nevera i vaig decidir coure'l, confitant-lo amb oli durant uns 15 minuts a 80 ºC
bacallà amb espinacs

bacallà amb espinacs

No feia mai bacallà abans. Si voleu dessalar bacallà podeu mirar la recepta de bacallà amb pebrot. Assequem el bacallà amb paper absorbent de cuina
Bacallà esqueixat amb mini favetes i cibulet

Bacallà esqueixat amb mini favetes i cibulet

Avui prepararem un aperitiu, que originalment es fa amb bacallà fumat, el que s’anomena Anglès, i que es menja cru acompanyat de favetes mini, també crues, aconseguint un contrast de gustos força interessant