Arròs blanc receptes

ARRÒS BLANC A L'ESTIL PERUÀ

ARRÒS BLANC A L'ESTIL PERUÀ

D'altra banda, esbandiu amb aigua l'arròs amb l'ajuda d'un colador i agregueu l'arròs humit a la paella, saleu-lo i fregiu-lo, remeneu bé per tal que es barregi bé amb l'all (si no us agrada l'all el podeu fer sense o retirar-lo abans de posar l'arròs)
ARRÒS BLANC DE LA FONDA

ARRÒS BLANC DE LA FONDA

Aquesta manera de cuinar l'arròs blanc és heretada de la meva iaia paterna, la iaia Pura, a través de la meva mare
ARRÒS AMB CARBASSA, I  BOLETS

ARRÒS AMB CARBASSA, I BOLETS

Deixarem que s’evapori i hi afegirem l’arròs, ho. un gotet de vi blanc. Quan l’arròs es cuit,. 100 gr d’arròs
ARRÒS AMB CALAMARS DE LLAUNA

ARRÒS AMB CALAMARS DE LLAUNA

Ens va explicar les diferents coccions de l'arròs, segons la classe o varietat, i com no, la importància que té una bona cassola
ARRÒS AMB BACALLÀ, FAVES I BOLETS

ARRÒS AMB BACALLÀ, FAVES I BOLETS

Afegir l'arròs i remoure. Una mica de vi blanc. Retirem del foc amb l'arròs mig cru i una mica caldós. Afegir la nyora amb una mica de pebre vermell i el vi blanc
Arròs cinc delicies.

Arròs cinc delicies.

Per això només es pot cuinar amb coses dotades d’un mateix pare i una mateixa mare, i quan es combina amb carn i peix s’ha de tractar d’arròs blanc, bullit en la seva solitud, colat i després combinat amb altres solituds
Arròs amb conill i carxofetes

Arròs amb conill i carxofetes

Martin Codax, blanc. 240 g arròs. Remenem i afegim l’arròs i deixem que rossegi uns 2 m. 240 g arròs. Remenem i afegim l’arròs i deixem que rossegi uns 2 m
ARRÒS DEL TROS

ARRÒS DEL TROS

El plat que us presento avui "Arròs del tros", o també conegut com arròs de pagès, de muntanya o a la cassola, és un arròs tradicional i d'aquells de tota la vida, tot i que n'hi ha moltes variants depenent de la zona i també de la època de l'any en que ens trobem
Arròs de conill i ceps

Arròs de conill i ceps

(Per afegir al arròs). Posem l’arròs (jo faig un punyat per cada persona + un de regal), ho remenem i deixem que és rossegi
ARRÒS A LA MILANESA

ARRÒS A LA MILANESA

Sofregir uns 2' i incorporar el got de vi blanc. Ingredients (5 persones)Preparació. - i quan comenci a agafar colr afegim el pernil i l'all tallat en làmines
Arròs de bacalla amb llenegues

Arròs de bacalla amb llenegues

de vi blanc. Excel-lent arròs aprofitant les parts més bastes del bacallà. de vino blanco. d'arròs bomba. Al hora de posar sal en aquest arròs, tingueu en compte que el bacallà està poc dessalat