cat receptes

Visita guiada i cata de vins/olis a Empordàlia

Visita guiada i cata de vins/olis a Empordàlia

Tot seguit també una petita degustació/cata d'oli, vins i petits delicatessens. Empordàlia, està situada a l’Empordà, la comarca catalana amb la personalitat històrica i cultural més acusada
Seito amb Vinagre

Seito amb Vinagre

Neteja el seitó. Treu cap i espina i lleça'l. Posa el seitó amb un bol coberts d'aigua i cinc cullerades soperes de sal
Truita d’espinacs patata i ceba

Truita d’espinacs patata i ceba

Fem una truita una mica especial, la truita d’espinacs es prepara amb espinacs prèviament lleugerament bullits o també fregits sols o amb una mica de cansalada
Pisto de verdures amb tomàquet

Pisto de verdures amb tomàquet

Passat aquest temps, incorporeu-hi l’all picat i els tomàquets, barregeu-ho tot i deixeu-ho coure uns altres deu minuts més
Truita de bacallà

Truita de bacallà

Sofregim la ceba i l’all tendre amb una mica d’oli. El foc baix. Uns 8 minuts. Hi afegim el bacallà. Hi posem els ous batuts i deixem que qualli per les dues bandes
Pastís de formatge súper esponjós

Pastís de formatge súper esponjós

Preescalfem el forn a 180 º C. Triturem les galetes fins a deixar-les ben esmicolades i afegim la mantega desfeta, ens quedarà com una pasta, la posem 1/4 d'hora a la nevera, la traiem i folrem el motlle repartint tota la massa per les parets i fondo, estrenyem i ho tornem a posar a la nevera
Rap de Blanes rostit amb oli de pistatxo i pernil ibèric

Rap de Blanes rostit amb oli de pistatxo i pernil ibèric

Rap de Blanes rostit amb oli de pistatxo i pernil ibèric. INGREDIENTS PER A 4 PERSONES. 4 lloms de rap de 200 g cadascun2 talls fins de pernil ibèric4 cullerades de pistatxos (pelats)Sal150 ml d'oliva verge per l'oli de pistatxoOli d'oliva per pinzellar el rap